café world

ja, vi är kända!

grundaren av café world kontaktade mig igår och berättade att han bara avgudade våra blogg och därför ville han göra så att ens gubbe på café world kan ha partybrillor :) så nu är det bara att tuta och köra gott folk!



/ EBBA

hah! såklart vill alla kändisar besöka sveriges största bloggerska! (jag)

hahahaa!jag går ut på gatan uitanför huset, och gissa vilka som ger MIG och min bästa vän hasse ericsson en aldeles egen privatkonsert! GOO GOO DOLLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 fattar ni eller??????? fan vad häftigt! jag vart så jäkla chockad men alltså, vem har styrt upp det liksom? jag länkar till den personen! åh jag är så jäkla glaaaad! oche ftersom att jag är sveriges störta bloggare så har jag ju förstås alltid symaskin och kamera med mig, så jag passade på att filma dom när dom satt där ute och spelade för mig! såhär såg det ut:






nej nu blir jag lac!

bad ebba snällt at skriva åt mig då mina fingrar inte är i toppform och kan ungjävel stava till den mest kända fisken i sverige? neeeeej! den lilla filuren stavar lax med c! hon slutar inte förvåna den lilla rackarbajsarlattjobruden...

fan nu är jag så arg att jag måste ta morgonjoggen först istället, och omeletten efter! och eftersom att lac lät så äckligt att äta så tänkte jagnatt, nä nu fan ska jag ta ta och rycka upp mig och ha extra mycket smör i istället. och en gnutta lakrits kan också åka i.. FAN vad arg jag blir! inte kan man ha en enda välbildad vän.. :@

jäkligt trött är hon också... hur mycket pengar skulle ni ge mig för att se henne just nu liksom?!?!?!?! vi har ju fan festat med hennes mamma hela natten... här är en s-ö-t bild på den morgontrötta jäveln, precis sådär innan jag ska slänga en kastrull i huvudet på henne så vi kan gå ut och jogga någon gång! morgonrunda 4 lifeeee <3





piss alla söta bloggläsare


god morgon!

morrn morrn allihopa!

nu ska jag laga en omelett med extra mycket lac till frukost och sen ska jag ta en joggintur lite så där på morgonkvisten...

vad gör ni en morgon som denna?


skubidibippbapp

här är några saker ni faktiskt inte visste om mig och sofia...

... sofia brukar vakna mitt i natten och känna sig extremt sugen på ekologisk lättmjölk.

... jag har sett  många skräckfilmer men den läskigaste filmen jag någonsin sett är "mumin och myrlejonet", jag får panik och börjar gråta.

... sofia har misshandlat mig på riktigt (jag det har försikommit både blod och tårar) då jag har försökt att väcka henne. en sovande sofia är farligare än att gå igenom en stor mörk tom park på natten en helgkväll.

... sofia städar alltid låten "slice me nice" och drar dammsugarmunstycket i takt till musiken. (låten i inlägget under)

... jag är astrött, ska sova nu.

/ EBBA


skubidibapp


dinner time!

tack till alla som kom och åt våran gooooda tårta! laxtårtan gick åt först! men det var bara för tt det var bild på rosa partybrillor på. nu ska jag äta god omelett med ketchup och makrill! puss alla söta bblogglovers <3


bloggen fyller jämnt!

Idag fyller allas våran kära blogg år. 5 dagar idag, sen den startades! starkt jobbat! eftersom att vi blir så glada i och med att ni har läst den varje dag så vill vi bjuda på tårta! smakerna lax, olivmarmelad och fish'n chipstårta finns att hämta ut idag på plattan mellan klockan 16.00-17.30. (eller så länge som tre tårtor räcker) så skynda er dit och smaka våran cateringfirmas hembakade tårta, dagen till ära!

puss på alla 10.000 läsare!


glädjetårar

jag är helt överlycklig. min största dröm har just slagit in. jag är veckans snygging på stureplan punkt se :') hoppas att alla är grymt avundsjuka! som sagt ungefär en miljon gånger förut: jag är snyggast i detta universum!



det här var då bilden som jag vann med

/ EBBA

okej det här kanske blir det sista

okej visst är det kul att vara känd och ha paparazzifotografer utanför sovrummet, men det här, det är bara obehagligt! jobbiga fans, alltså kan ni inte springa ett varv runt kolmården eller något istället för att klanka ner på alla som är snyggare än er?





min vän kungen

okej, bara sista print screenen!

Visst, det må vara kul att få komplimanger från Kungen, men är han verkligen så dum att han inte ens fattar att min blogg är sveriges bästa och han borde ha den som startsida på alla sina datorer i det heliga slottet?!




mer om bror min!

dom ni säkert har sett själv, är han ju med på fler reklmaner än bara en. dom gillade honom då mycket så ha n blev befordrad och kommer vara med på en hel del tv-tid framöver. här är en till länk med självaste bror min!


haha! partybrillorna på igen eller vad?!?!??!!

ledsen att det bli två print screenade inlägg på raken, men jag fick en så himla trevlig överaskning! kan inte hålla mig för skratt! SKÄ! klart jag fattar att alla skapar grupper om oss på facebook, vi är ju bloggblondinerna, it's partybrillzcrew bitch!




nolla



asså man baah "ursäkta mig men det är en kanin dumhuvud?" PALLA ATT ALLLLLA RAGGAR PÅ MIG FÖRRESTEN!!

/ EBBA


AWESOME!

Alltså nu är jag typ superglad! alltså, superduperglad! jag hittade en gammal godisbit under sängen! jag som velat ha påskägg hela dagen idag! wohoo. när jag sa det till min fadersfigur så sa han att han inte alls hade lagt det där, utan att jag hade tappat den någon annan utav alla gånger jag kryper in under sänger och tar mig en mumsbit, men nähä du! tror du jag går på det eller? den må vara lite hård, men det var säkert bara för att den var från lidl. nu ska jag gå och leta efter resten av godiset! önska mig lycka till!


ni kan ju bara gissa om partybrillorna åkte på nu! såhär glad är jag just i denna sekund:




/SOFIA


fulaste jag har sett!

aldrig har jag sett en så ful tröja! jag vill typ bara kasta en och en halv liter lax på den och skrika: har du ingen mobilladdare eller?
herregud, dagens undgom.



/ SOFIA

vaknade precis

hej alla bloggläsare!

som sagt så vakande jag alldeles nyss. igårkväll gick jag christine och sofia ut på krogen. och jaaa vi kommer in även fast vi är under arton för vi är så jävla snygga. vakterna bokstavligen kastade in oss! sen drog vi hem till andy och lyssna på när dom repade, dom var hur grymma som helst! blev lite kär i en kille där som sjöng superfint. nu ska jag göra en fet middag men sen inte äta den för jag bantar ju, måste hålla formen nu när man blivit MODELL(!!!!)

ska lägga upp lite bilder från krogen snart :)



även en superkänd bloggerska får vara sliten dagen efter. det var ju trots allt lillördag igår!

/ kissie EBBA


Jag och ebba gick halloweenrunda!

(IGEN!)
och såhär snygga var vi:



Kan ni gissa vem som var vem? ;)..

/SOFIA

KATTapostrof.

alltså, vad är grejen? jag vet att min vän ebba är huuur sliten som helst efter denna vecka, man vafan? bloggen framför allt? bloggen at heart! här kommer en hälsning från alla dina läsare som vill skälla på dig ebba:
VOFF! :@

jag har fått hur många arga telefonsamtal som helst, hur många arga kommentarer som helst (de publicerar jga ju förstås inte, men you guys, jag har er ip-adress!) och hur många arga sms som helst! asså this is just not working out! dra dig baklänges och spanka dig själv, för visst fan ska det bloggas, AM I RIGHT???? AAAM III RIIGHT?!?!?!?!?






Jag när jag var i lappland med mamma i somras


/SOFIA

jag är bäst på jorden

hejsan

tänkte koppla av lite ikväll framför en splatterrulle tillsammans med mina vänninor ikväll. min mobil har gått varm för det är så många som ringer och vill att jag ska komma på deras fester med partybrillorna och liksom LANGA FEKKELANZION!! men så blir det ju inte eftersom jag är en duktig flicka som sitter hemma och pluggar på kvällarna :) SKÖ (skoja) SUPERHÅRT!!! jag ska på fest typ trehundra meter från paulines hus där vi just nu befinner oss. ska bli hur kul som helst. kameran är laddad och med, så det blir partybilder när jag kommer hem framåt småtimmarna. försök att överleva några timmar utan mig och sofia nu.

 

några drinkar jag gjorde alldeles nyss med ena handen och ögonbindel :)

/ EBBA


Är i stallet just nu!

Du är så fin, min kära lilla ponny. Du är så söt, min kära lilla häst. Du säger ingenting, min kära lilla ponny, men det är dig jag gillar mest!



/ SOFIA

Dagens haff

här hittar ni HAFF OF THE DAY by sofia:




och han är rik också!

puss alla söta läsare <333333333333333333
/ SOFIA


dagens tävling: finn ett fel!

idag tänkte vi lotta ut två papperskorgar med michael jacksonmotiv och fiskinnehåll (fisken vi ska rensa straxelistraxstrax)

tävlingen går alltså ut på att ni ska hitta ett fel och sedan skriva det i en kommentar :)

GOOD LUCK (ta det som ett  br0r)



/ EBBA OCH SOFIA

chilling at the bus

just nu sitter vi och chillar mer än gal1 (översättning för sånna som är efterblivnad och otroligt ocoola så betyder det galet) på bussen på väg till casa de ebba. vi ska blanda annat plocka upp en smarrig omellet som min mamma tillredde igårkväll, sen ska vi mata katterna och rensa fisk. nu langar vi en helt suveränt awesome bild på oss just nu...



/ EBBA OCH SOFIA

gårkvällen!

vissa människor har verkligen ingen respekt! komma hit och stöka ner, gömma min fjärrkontroll, och sen åka hem till mamma. eftersom att inkräktarna åt mig ur huset så är dom enda ingredienserna jag har kvar sånt som passar till rotmos. när jag kollar mig omkring i köket är det jag ser deras gamla tallrikar, deras gamla pannkaksrester, deras två använda fettiga stekpannor, ÖVERFYLLD papperskorg, deras gamla disk, OCH I DEN INNAN DISKADE DISKMASKINEN 7 liter sylt utspillt över ALLT RENT OCH DISKAT. och så drog dom innan jag hann se det (eftersom att jag sov min skönhetssömn, som dom också sen förstörde)

DET HÄR ÄR ALLT JAG HAR ATT SÄGA TILL ER:

(inga partybrillor på denna bild)

och låten på detta också. klicka här och känn er träffade


/ SOFIA, EBBA OCH CHRISTINE (som måste städa upp efter you guys)

lite bilder från kvällen!




Ebba ville ha couscous till kåldolmen, och sen ville hon fota det också, men då sa jag till henne att nu får hon fan ta vett till sig och ha med partybrillorna på bilden!


/ SOFIA

photoshoot!

idag var jag på plåtning, det gick skitbra! jag är verkligen nöjd med resultatet. här får ni se en smygtitt! exclusive at partybrillor.blogg.se!





självklart fick partybrillorna följa med, annars stället jag ju inte upp på foto!

RESTEN AV BILDEN FÅR NI SE PÅ VECKOREVYNS OMSLAG V. 2.


 

/ SOFIA


henrik runsiö gästbloggar

jag är färskare än frukten på ica! ha en dunerskojig afton och använd kondom.



jag för typ tre minuter sen, jag sitter och kollar på tv :)


låt bli mitt privatliv!

kändisar har verkligen ups and downs, men när man bli hotad dag 2 av sitt kändisskap, och dag 3 har man hur många friend requests som helst?!?!?!?!??!!!!! BESTÄM ER YOU GUYS! RÖV!



 tom som aldrig fick chansen att gästblogga (eftersom att han inte var blond) tvingade mig att länka till denna låt eftersom att jag hade så j*vla många friend requests.

klicka här så får ni höra toms nya favoritlåt som han hörde på STAR FM.



/ SOFIA

competition!

nu komemr det antagligen ramla in en hel del gästinlägg, eftersom att denna blogg är så populär och alla älskar denn precis lika mycket som jag ocv ebba (skä) så vill alla gästblogga och ofc får dom göra det också! alla <3 partybrillz!

/SOFIA



innan utgång!

jag har inget smink! jag är jättestolt. är jag snygg? nu ska jag ut och supa. puss alla söta läsare




OM NI UNDRAR VARFÖR MINA LÄPPAR SER SÅ VITA UT, SÅ ÄR DET PGA BILDREDIGERINGEN JAG GJORDE PÅ PHOTOSHOP. JAG HAR INTE CONCEALER PÅ LÄPPARNA. (däremot kan lite idomin sitta snyggt ibland)

/ SOFIA

svar på tal!




Nu är det så att många har frågat mig (sofia) om jag kunde berätta lite om mig själv. och eftersom att jag är känd så kommer här en kort introduktion om hur jag ser ut etc

Petra Wiskowski heter jag egentligen och jag kommer från polen. jag vet att jag låter rysk på namnet men jag ser ut som en japan! eftersom att det är en så himla fin blandning så tror jag att det är därifrån jag har lärt mig att blanda saker, som tex potatis och köttbullar! jag vet att det låter äcklig men det är absolut värt att prova. skitgott ju! nästan som på restaurant!

/ SOFIA (petra wiskowski)

nu var det så att jag lovat er ett till inlägg!

och så kan jag ju såklart inte helelr motstå! jag älskar ju att blogga! bloggen är mitt liv. här kan ni få ett foto på min nya bloggdator som pappa köpte till mig.
 

snygg va?

/ SOFIA

hallå där you guys!

tack för hjälpen ebba, du är mitt största stöd efter bh:n.
nu har jag lite brådis, ska nämnligen ner till grillen på hörnet och köpa tamponger. ni vet ju själva hur det är, när det kommer så kommer det!
 ett längre inlägg får ni vänta med där jag kanske lägger in dagens outfit och en kort beskrivning av mig själv! '

puss alla blogloverzzzz

/SOFIA

jag bloggar lite åt sofia

hej igen

det var några igårkväll som kom fram till sofia och hota henne att sluta blogga för dom kände sig meningslösa när dom jämförde med henne då kastade sofia en femma på dom och sa att dom skulle köpa ett liv... sen så blev emojälarna superarga och började slänga sina rakblad mot henne :S stackars lilla sofia... så hon har tagit en bloggpaus på ungefär tolv timmar och åkte på spa med sin mamma :) tycker du är värd det gumman! du har jobbat hårt !







/ EBBA


i am famous

för det första min inkorg är överfull och för det andra så får jag typ femhundra wallposts varje dag... kan ni snälla försöka ta saker som gäller bloggen här istället för att inkräkta på mitt privatliv? skulle vara jättegulligt :)

jag och sofia har förresten kommit överens om att när vi har slagit kenza, blondinbella och kissie så ska vi bjuda hela sverige på couscous och makrill! en riktig gourmetmiddag :)

ätjuezelanzio !!!!
/ EBBA


mitt i natten

inatt när det kurrade till i min mage så var det bara tacka gud för google tänkte jag <3




tyvärr så gick det inte sådär jättebra med att hitta... så det fick bli lite orentaliska (super)snabbnudlar :) måste kila nu, ska klia christine bakom öron, hon gnäller :( pusspuss


inkorgen full

har suttit och raderat mail efter mail efter mail efter mail etc etc. alla små fjortisar sen tidigare ikväll har skickat in bilder på mig som dom tog! och det slog mig (nästan som en blixt från klar himmel) : HOLY M*THERFUCKER I AM SO DAMN HOOOOT!!!
/ EBBA

aj min hand

jag har träningsvärk i fingrarna/handen. jag ska berätta från början: jag jill och christine drar till cafe 60 (på vägen dit så hörde jag minst tre busvisslingar och fjorton "oh shit, där är den där bloggerskan") och när vi kommer dit så står det en hel armé med små blonda idominknarkade fjortisar utanför och skriker efter min autograf och då fick jag träningsverk efter typ 50 stycken... stackars lilla mig :( såg förresten kissie på vägen hem. hon låg i rännstenen med tre tomma burkar bantningspiller, den lilla polska flickan kan inte ha det lätt här i livet... 
nej vet ni vad, nu ska snygga mig framför tvn med lite chokladdoppade myror iförd endast mjukisbyxor... (om du med den blåa cykeln som är christines granne ser detta så är det bara att komma över på en kopp kaffe. eller kanske ett glas mjölk, det beror på hur gammal du är. svårt att avgöra med den där perfekta luggen hängandes ner över ena ögat)
förresten så vill jag gratta min barndomsvän axel neld på femtonårsdagen! du blir bara sötare och sötare för varje år som går. vi får ta och ses någon dag... ;)
/ EBBA

sluta följa efter mig!

PALLA ATT ALLA KÄNDISAR HELA TIDEN MÅSTE GÅ OCH GÖMMA SIG ÖVERALLT!!!! :@ INGENSTANS FÅR MAN VARA IFRED! JAG HADE TVÅ HELA FRIEND REQUESTS IDAG NÄR JAG LOGGADE IN PÅ FACEBOOK!!! FATTAR NI ELLER!!!!OCH NU DET HÄÄR:






/ SOFIA

dagens outfit forts.!

här är den i helhet!




självklart får partybrillorna följa med, eftersom att VI SLaGIT nYTT bESÖKSREkORD!!!!! 9 000 unika besökare idag, och jag säger som min gode vän sa igår, INTE ILLA PINKAT YOU GUYS!


/ SOFIA

vem vill ta över kina med mig??





/ SOFIA

streck punkt streck

i am not a whore - but i like to do it

min vän modellen

hej alla söta läsare ! <3
jag sitter hemma hos christine just nu och kollar på the hills, måste bara fråga var i sverige utspelas det ? känns som att husen är lite höga för stockholm :/ aja, tänkte visa en bild på min vän christine, hon är modell. nä vet ni vad nu ska jag tvätta håret, det var trots allt några månader sen. puss på örsnibbarna!
/ EBBA

min diet!

Nu när jag är en känd bloggerska så skulle jag stolt vilja presentera att jag också har gjort det! jag HAR börjar banta! och eftersom att ni läsare betyder så mycket för mig så skulle jag (i förtroende) vilja presentera det enda jag har ätit idag:





om ni inte redan har sett det så ligger det en kexchoklad bakom godispåsen också, men den syns inte så bra eftersom att jag inte riktigt har lärt mig att hantera paint än!

/ SOFIA

dagens outfit

Jag blev så lyckad med hur gårdagen turned out to be så jag kände att idag skulle jag faktiskt dra till med en riktig vinnaroutfit, för att visa hur mycket jag älskar mig själv! det är är mitt "vinnarfynd" som jag köpte på gina igår.

här får ni en liten preview... resten får ni se lite senare!!



/ SOFIA

chillar stålet @ jobbet

när man kommenterar denna kända blogg så kanske man kan låta bli att säga någonting som är sjukt självklart. typ ursäkta är påven katolik?


klart som f*n att vi är sköna!



/ EBBA


Johan Boo Almgren

Här nedanför är våran vän Johan Boo Almgren. Han tycker att våran blogg är "kladdig". Därför försöker jag nu skriva icke-kladdigt så att säga. Men han kan ju fetglömma att vi tänker sluta klippa in partybrillor på alla bilder :) hihi. Sen så önskar jag alla en god jul och ett gott nytt år i förskott! Puss på alla 5.000 läsare.



/ EBBA

hiss/diss

HISS

... till segway! man tar sig lätt fram genom stan mijlövänligt. och dessutom så GÅR det att åka på kullersten :)

... till skateboard! man tar sig lätt fram genom stan miljövänligt. och dessutom så GÅR det att åka på kullersten :)

... till lösnaglar! man tar sig lätt fram genom stan miljövänligt. och dessutom så GÅR det att åka på kullersten :)

... till supersnabba brillor, kollar bara på dom här!




DISS

... till christines ovana att byta ut vokalerna i sina meningar hej vilt. "tjänna, vad göry?" "vad sary?" "vart skary?"

... party utan partybrillor. har aldrig själv varit på något party utan partybrillor för jag är en känd bloggerska *<:D but i can bet my ass på att det suger... (och så säger även ryktena)

... trasiga partybrillor, blir man inte nedstämd när man ser den här bilden?



/ EBBA


about that dream..

jo när jag tänkte efter nu lite senare, sådär i efterhand vet ni, så kom jag på en sak....

 

 

 

det är ju halloween! så nu är jag nysminkad, ska bara baka en omelett med extra dragon på, sen är det ut och springa bus eller godis! såhär läskig är jag just nu!





/ SOFIA


nattblogg

hej alla blogglovers!  har ni saknat mig? jag har iaf inte saknat er..
jag vaknade inatt av en hemsk mardröm. det började med att jag hoppade runt på en äng full med blommor. sen kom dracula och försökte äta upp mina sillikoninlägg jag opererade in här om dagen. sen sprang vi runt på den där ängen ett tag och han sa att om han fick ta mina inlägg så skulle han bjuda mig på en läppförstoring och fika, MEN HALLÅ! jag har väl egna pengar? känd bloggerska som jag är, SOM FAKTISKT VANN ÅRETS NYKOMLING PÅ BLOG AWARDS!!!!!!!! har väl egna pengar? sen vaknade jag.



här är dracula! scary vampire dude!!!





/ SOFIA


känner mig förnedrad

satt och pillade mig i naveln när jag råkade klicka in mig på tjuvlyssnat.se, så jag råkar läsa några stycken och sen vet ni vad som står ?!



1. jag är inte alkis, jag bara råkar se ut som en
2. jag sa inte att han inte ville ha sex, bara att han inte vill ha sex med mig
3. jag är 15 år inte 40...

/ EBBA

klockan är snart fem på natten.

hej alla illaluktande läsare!

jag och sofia kom hem för ett tag sen från ett party hemma hos enders. det var bara roligt för att vi var där, för vi hade ju med oss PARTYBRILLORNA. här kommer några schyssta bilder som vi tog under kvällens gång. om ni kollar riktigt noga så kanske ni hittar något som är med på varje bild? den som gissar rätt får en puss i påsk och björn gustafssons trasiga snöskoter!! lycka till i letandet mina vänner.













/ EBBA


innan utgång!

nu är partybrillorna på plats så jag drar ut på fest! ha en underbar söndag :)


 /EBBA

min brorsa är med i en reklam!

han heter jerry i reklamen, haha ulf blir så busted! klickar ni här så kommer ni se hela reklamen med jerry (min bror!)


/SOFIA

min nya favoritlåt

älskar den här låten! hörde den idag på min favorit radiostation lugna favoriter, och blev störtkär!

Klicka här så får ni höra den underbara låten!

jag älskar alla snygga killar som medverkar i videon också, kärlek! peace /SOFIA



.

kaninis

här är han i brillorna från gina. vad tycker ni? /SOFIA



tja pudding

ser fram emot att se dina skutt, kaninen!







här var innan vi fick köpa honom, då var han för liten, men du kan ge dig den på att han kan skutta!

kotte
'
*skutt skutt skutteliskutt* / SOFIA

Nätshopping.

Hej alla läsare! <3

Idag har jag fixat mina naglar. Den här gången blev det ankungar, tulpankrukor och jätteräkor på! Det blev jättesött :) Jag gillar ju att ha lite annurlunda naglar så jag tyckte det passade perfekt!

En annan sak jag ska säga mina läsare är att det är farligt att sitta och titta på olika shoppingsidor på nätet. Man kan inte låta bli att klicka hem en massa söta saker! Titta bara vad jag fick i bredlådan imorse:



Jag är svag för bruna sparkisar som ni kanske märker! :) hihi

Lots of love
Foki  / EBBA

fanbilder!!!



när tog ni den här bilden? gud vad snabba ni är eftersom att bloggen öppnades idag! men eftersom att läsarrekordet bara stiger och stiger för varenda sekund så är det inte undra på att jag är känd. /SOFIA

Dresscode of the day

Här kommer min dagens outfitbild. Idag har jag fått ett besöksrekord! 5.000 första dagen, inte illa pinkat. Dagen till ära så har jag på mig min favorit sparkdräkt från gina. Puss till alla mina FEMTUSEN läsare.
hejsan
/ EBBA


dagens outfit


allting är från gina.. vad tycker ni? / SOFIA

Ätjuez

GOODDAY EVERYBODY!


RSS 2.0