hallå i lådan

vänner är som potatisar, äter man dom så finns dom inte mer. men det är lika bra det, för annars åker dom bara till spanien i tre veckor och lämnar er i ett slaskigt sverige.



jag efter min spabehandling idag, ser ni vilken lyster!

/ EBBA

kom igen lena (LENA RINGSTRÖM)

idag när jag gick omkring och strosade i min skola så mötte jag en gråtande lena. inte kul. hon sa att hon skulle sluta som lärare i fribergaskolan och det gjorde mig ledsen. även fast jag aldrig har haft en lektion med henne... en sak som hon sa  som gjorde mig helt sjukt glad: HON LÄSER PARTYBRILLOR!!!! dagligen hoppas jag. i alla fall. meningen med detta inlägg kommer nu: Lena, om du ser detta: håll humöret uppe, borsta tänder noga (tandtråd rekommenderas) och kom ihåg att du är en fantastik lärare! over and out. and you guys: PEACE!

/ EBBA


ja ni läsare...!!!

ja hörrni! det har varit mycket snack om denna *anonyma bloggare* som gästbloggar här när jag och min partner har lite för mycket autografer att skriva.... ni börjar säkert undra vem det är som bloggar åt oss? den som lever får veta!

/ SOFIA

riktigt br0r

idag har mig varit en riktigt bror och har på mig partybrillor. mig har haft många komplimanger och många kommpisar har komenterat att han tyckte det var snygga. TACK BRÖDER!!!!


/ anonym

RSS 2.0